Сервисни информации

Ги известуваме нашите граѓани дека базенот во Клиничка Болница Битола освен за лежечките пациенти како терапија базенот се отвара и ќе работи преку мој термин

Ги известуваме нашите граѓани дека базенот во Клиничка Болница Битола освен за лежечките пациенти како терапија базенот се отвара и ќе работи преку мој термин: со упат до физикална и тоа воведен е пакет на услуга: цена:750 ден. Термин:15 дена со претходно закажување во амбулантата на физикална во подрумот од 8-18 часот. Услуга: користење на базенот еден час, електро терапија и вежби и постојана контрола од страна на терапеут за секакви консултации. Температурата на водата е 30 степени. Базенот во одреден ден на денот ќе работи и за комерцијални цели по барање на голем број наши граѓани и тоа месечна карта :1000 ден. Термин:пон-петок,а сабота и недела се доплаќа по 100 ден. Раб. време 9-18часот. Базенот се одржува според пропишаните стандарди од специјализирани лица за тоа.

Сподели:

Клучни зборови: Базен, Физикална терапија, Клиничка болница Битола