ПРАВА И ОБВРСКИ НА ПОСЕТИТЕЛИТЕ

Во интерес на пациентите кои што се лекуваат во Клиничката болница Битола посетите се регулирани со посебен режим.

Доколку ваш близок е пациент во Клиничката болница Битола Вие имате право на посета.

Како посетител вие сте должни да го почитувате Куќниот ред на Клиничката болница Битола.

Воедно, должни сте да ги почитувате и правата на пациентите и здравствените работници, со кои подетално можете да се запознаете тука.

На тој начин придонесувате за побрзо, полесно и поефикасно опоравување на нашите пациенти и помагате во обезбедувањето на услови кои што потребни за секој пациент да добие квалитетна здравствена нега.

ВРЕМЕ НА ПОСЕТА

Посетите на пациентите се овозможени во определени термини:

Понеделник - Сабота: 15-17 часот
Недела: слободно

ПАРКИРАЊЕ

За сите кои што во Клиничката болница Битола доаѓаат со возило овозможено е паркирање во кругот на болницата. Паркирањето е регулирано со посебен режим.

Паркирањето во траење до 2 часа се наплаќа 30 денари.

По завршување на вашите активности, наплатата за паркирањето се врши на излезот од паркинг просторот на болницата.

ЛОКАЦИЈА

Клиничката болница Битола е лоцирана на улицата „Асном“ б.б. во Битола.

За подетални инструкции како да стигнете до болницата, погледнете ја следната мапа:

Контактирајте нѐ

Доколку имате потреба од дополнителни информации, Ве молиме, контактирајте нѐ

Испратете копија во вашето email сандаче