Донации

Фирмата

Фирмата  "ПЛИН МОНТ" БИТОЛА од 01.03 2019 година ги одржува санитет возилата на Клиничка Болница Битола во надополнување на фреон на клима уредите во текот на целата година. Голема благодарност.

Сподели:

Клучни зборови: Донација, „ПЛИН МОНТ“ Битола