Донации

На Денот на здравството битолските пензионери повторно  со донација на постелнини во Клиничката болница. Голема благодарност до нив.

На Денот на здравството битолските пензионери повторно  со донација на постелнини во Клиничката болница. Голема благодарност до нив.

Сподели:

Клучни зборови: Донација, Битолски пензионери, Клиничка болница Битола