Донации

По повод  празникот осми март членови на Здружението на пензионери од Битола не посетија  и во пријатна атмосфера ни донираа 35 пакет  постелнини за коронарната единица  при интерното одделение.

По повод  празникот осми март членови на Здружението на пензионери од Битола не посетија  и во пријатна атмосфера ни донираа 35 пакет  постелнини за коронарната единица  при интерното одделение. Тука соработката нема да застане во разговор со менаџерскиот тим на  болницата се отворија многу теми  многу цели како да се помогне од нив за нив бидејќи поголемиот дел на пациенти во интерното одд се пензионери,но и од наша страна  има желба на секаков можен начин да ги олесниме прегледите на пензионерите. Голема благодарност до здружението на пензионери од Битола на претседателот господинот Томе Димитровски заменик претседателот госпоѓата Даница Петличкова претседателот на собранието на здужението господинот Крсте Велевски и Сотир Миленковски член на извршниот одбор на здружението на пензионери Битола.

Сподели:

Клучни зборови: Здружение на пензионери, Донација, Интерно одделение, Коронарна единица