Сервисни информации

1. Пациентите кој имаат потреба од амбулантски лекарски преглед задолжително прво да се обратат на пунктот за информации пред влезот на болницата од каде ќе бидат упатени до амбулантите
2. Електричните врати ќе бидат отворени само од 15-17 часот за време на посета
3. Секој кој има потреба од секојдневно посетување на тежок болен ќе влегува со издадена пропусница
4. Се задолжуваат студентите од ВМШ исклучиво да го користат влезот кој е наменет за нив
5. Сите вработени ќе влегуваат со посебно издадена пропусница
Сето ова се спроведува за подобар ред и работа во болницата затоа ги молиме сите посетители за разбирање

1. Пациентите кој имаат потреба од амбулантски лекарски преглед задолжително прво да се обратат на пунктот за информации пред влезот на болницата од каде ќе бидат упатени до амбулантите

2. Електричните врати ќе бидат отворени само од 15-17 часот за време на посета

3. Секој кој има потреба од секојдневно посетување на тежок болен ќе влегува со издадена пропусница

4. Се задолжуваат студентите од ВМШ исклучиво да го користат влезот кој е наменет за нив

5. Сите вработени ќе влегуваат со посебно издадена пропусница

Сето ова се спроведува за подобар ред и работа во болницата затоа ги молиме сите посетители за разбирање

Сподели:

Клучни зборови: Соопштение, Клиничка болница Битола