Донации

Во посета на Клиничка болница Битола, советниците од СДСМ, Елеонора Илиевска и Борче Корлевски, од името на советничката група донираа новогодишни пакетчиња за децата згрижени во болницата... Им благодариме.

Во посета на Клиничка болница Битола, советниците од СДСМ, Елеонора Илиевска и Борче Корлевски, од името на советничката група донираа новогодишни пакетчиња за децата згрижени во болницата... Им благодариме.

Сподели:

Клучни зборови: Клиничка болница Битола, Советниците од СДСМ, Елеонора Илиевска, Борче Корлевски, Новогодишни пакетчиња