Вести

Прво па машко во 2019, аирлија, нека донесе здравје и берикет. Благодарност до градоначалничката на Општина  Битола Наташа Петровска што нѐ удостои со нејзиното присуство во клиниката на првиот ден од Новата 2019.

Прво па машко во 2019, аирлија, нека донесе здравје и берикет. Благодарност до градоначалничката на Општина  Битола Наташа Петровска што нѐ удостои со нејзиното присуство во клиниката на првиот ден од Новата 2019.

Сподели:

Клучни зборови: Прво па машко во 2019, Градоначалничката Наташа Петровска, Клиничка болница Битола