Вести

За секакви информации слободно обратете се секој работен ден на гинеколошкото одделение кај главната сестра.

За секакви информации слободно обратете се секој работен ден на гинеколошкото одделение кај главната сестра.

Сподели:

Клучни зборови: Школа за родителство РОСА, Клиничка болница Битола