Вести

Денес, членките на Организацијата жени на Општина Битола, беа гостинки во Интерното одделение на Болница Битола. По повод претстојните Новогодишни и Божикни празници, тие донираа 20 рачно изработени, навезени, слики со мотиви од старата битолска архитектура. Сликите беа нацртани од буковската уметница Кети Радевска, а навезани од членките на ОЖ.

Денес, членките на Организацијата жени на Општина Битола, беа гостинки во Интерното одделение на Болница Битола. По повод претстојните Новогодишни и Божикни празници, тие донираа 20 рачно изработени, навезени, слики со мотиви од старата битолска архитектура. Сликите беа нацртани од буковската уметница Кети Радевска, а навезани од членките на ОЖ.

Сподели:

Клучни зборови: Организација на жени на Општина Битола, Интерното одделение, Клиничка болница Битола