Вести

Поврзаноста меѓу Клиничка Болница Битола и Високата Медицинска школа е неминовна и горди сме што е многу успешна сите овие години. Излезениот кадар од кај вас е наш потенцијал за успех и грижа кон нашите пациенти. Честит Јубилеј.

Поврзаноста меѓу Клиничка Болница Битола и Високата Медицинска школа е неминовна и горди сме што е многу успешна сите овие години. Излезениот кадар од кај вас е наш потенцијал за успех и грижа кон нашите пациенти. Честит Јубилеј.

Сподели:

Клучни зборови: Соработка, Клиничка Болница Битола, Висока медицинска школа - Битола