Вести

Голема благодарност ЈКП Водовод Битола за долгогодишната соработка меѓу нас. ЧЕСТИТКИ ЗА ЈУБИЛЕЈОТ

Голема благодарност ЈКП Водовод Битола за долгогодишната соработка меѓу нас. ЧЕСТИТКИ ЗА ЈУБИЛЕЈОТ

Сподели:

Клучни зборови: Голема благодарност, ЈКП Водовод Битола, Честитки за јубилејот