Сервисни информации

Едно од ветувањата при посетата на министерот др.Венко Филипче на Клиничка болница Битола беше  најавата на пилот програмата за работа на магнетната резонанца 24 часа.

Едно од ветувањата при посетата на министерот др.Венко Филипче на Клиничка болница Битола беше  најавата на пилот програмата за работа на магнетната резонанца 24 часа. Од 13 август  се започнува со остварување на ветеното. Термините се веке пуштени на мој термин. Пациентите со приоритет  и болнички упати можат да се закажат на тел. 047 243 535 или на шалтер на ренген служба. Се надеваме дека со оваа пилот програма прва во државата  ке се намали времетраењето на чекањето за термин за снимање. Добро екипирани ги очекуваме нашите пациенти 24 часа.

Сподели:

Клучни зборови: Клиничка болница Битола, Магнетна резонанца, Работа 24 часа