Вести

Ги известуваме сите заинтересирани за полагање на стручен испит за сите профили, дека истиот ќе се одржи во среда, 05.07.2023 г., во 15:00 часот, во просториите на управата на Клиничка болница Битола.

Ги известуваме сите заинтересирани за полагање на стручен испит за сите профили, дека истиот ќе се одржи во среда, 05.07.2023 г., во 15:00 часот, во просториите на управата на Клиничка болница Битола.

Подетални информации за потребни документи може да се добијат на следниот линк

Сподели:

Клучни зборови: Полагање стручен испит, Клиничка болница Битола