Вести

Голема благодарност до Општинската Организација на Црвениот крст Битола, за целокупната поддршка и донацијата на 5 бесконтактни термометри на ЈЗУ Клиничка Болница Битола

Голема благодарност до Општинската Организација на Црвениот крст Битола, за целокупната поддршка и донацијата на 5 бесконтактни термометри на ЈЗУ Клиничка Болница Битола
 

Сподели:

Клучни зборови: Црвен Крст, Поддршка, Донација, Клиничка болница Битола