Вести

Фотогалерија од новогодишната претстава на Народниот Театар од Битола  за дечињата на нашите вработени организирана од Менаџерскиот тим на ЈЗУ Клиничка Болница Битола.

Фотогалерија од новогодишната претстава на Народниот Театар од Битола  за дечињата на нашите вработени организирана од Менаџерскиот тим на ЈЗУ Клиничка Болница Битола  каде од Синдикалната Организација на Клиничка Болница Битола   и Дедо Мраз  добија новогодишни пакетчиња  .  СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА.

Сподели:

Клучни зборови: Новогодишна претстава, Народен театар Битола