Донации

Денес во дворот на ЈЗУ Клиничка Болница Битола се   постави   сигнализација за подобар ред во паркирањето,правилно паркирање на возилата  на паркингот во дворот на Болницата.

Донација за ЈЗУ Клиничка Болница Битола од Приватното претпријатие  БК-МАРКЕТ Битола. Денес во дворот на ЈЗУ Клиничка Болница Битола се   постави   сигнализација за подобар ред во паркирањето,правилно паркирање на возилата  на паркингот во дворот на Болницата. За оваа донација голема благодарност до фирмата БК-МАРКЕТ од страна на Менаџерскиот тим,од страна на сите вработени и пациентите.

Сподели:

Клучни зборови: Донација, БК-МАРКЕТ Битола