Вести

Новогодишна атмосфера веќе се чувствува во Клиничката Болница. Денес убав гест од страна на Бугарскиот Конзулат. Ги израдуваа најмладите наши пациенти на детското одделение како и дечиња кои се згрижени на другите одделенија во ЈЗУ Клиничка Болница.

Новогодишна атмосфера веќе се чувствува во Клиничката Болница. Денес убав гест од страна на Бугарскиот Конзулат. Ги израдуваа најмладите наши пациенти на детското одделение како и дечиња кои се згрижени на другите одделенија во ЈЗУ Клиничка Болница. Бугарскиот  Конзул  Господинот Димитар Иванов им подари новогодишни пакетчиња и подароци и  им посака многу здравје. Од името на  вработените во  Клиничка Болница Битола  како и од името на најмладите наши пациенти им се заблагодари Директорот Др. Зоран Лазаров.

Сподели:

Клучни зборови: Новогодишна атмосфера, Клиничка болница Битола