Вести

Кампањата  за спречување на ракот на дојка во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола продолжува. Заинтересираноста е голема од страна на вработените  и тоа ни е драго бидејќи ја постигнавме целта заеднички  превентивата за оваа лоша болест која ја напаѓа жената  да ја ставиме на преден план.

Кампањата  за спречување на ракот на дојка во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола продолжува. Заинтересираноста е голема од страна на вработените  и тоа ни е драго бидејќи ја постигнавме целта заеднички  превентивата за оваа лоша болест која ја напаѓа жената  да ја ставиме на преден план. Тимот на лекари кој го одреди директорот  Др. Зоран Лазаров  предводен од Др. Александар Димовски повторно е во просториите на фабриката  и околу 1000 жени ќе поминат EHO на дојка. Заеднички до целта  да ја победиме оваа лоша болест.

Сподели:

Клучни зборови: Кампања, Кромберг и Шуберт