Вести

Мала фотогалерија од активностите во ЈЗУ Клиничка болница Битола во изминатите месеци за подобри услови на   пациентот при движење за остварување на своите здравствени услуги  и подобри услови за работа на нашите вработени, се разбира продолжуваме да го вратиме достоинството и на пациентот и на вработениот.

Мала фотогалерија од активностите во ЈЗУ Клиничка болница Битола во изминатите месеци за подобри услови на   пациентот при движење за остварување на своите здравствени услуги  и подобри услови за работа на нашите вработени, се разбира продолжуваме да го вратиме достоинството и на пациентот и на вработениот.

Сподели:

Клучни зборови: Фото галерија, Клиничка болница Битола