Вести

Дигиталниот мамограф кој денес беше пуштен во употреба во ЈЗУ Клиничка Болница Битола е обезбеден преку проектот од ИПА програмата за меѓугранична соработка Грција-Северна Македонија (2014-2020).

Дигиталниот мамограф кој денес беше пуштен во употреба во ЈЗУ Клиничка Болница Битола е обезбеден преку проектот од ИПА програмата за меѓугранична соработка Грција-Северна Македонија (2014-2020) истакна Билјана Христовска координатор на проектот.

 

Сподели:

Клучни зборови: Дигитален мамограф, ИПА проект, Клиничка болница Битола