Вести

Денес во ЈЗУ Клиничка болница Битола беше пуштен во употреба нов дигитален мамограф.

Денес во ЈЗУ Клиничка болница Битола беше пуштен во употреба нов дигитален мамограф.

Сподели:

Клучни зборови: Нов дигитален мамограф, Клиничка болница Битола