Сервисни информации

Ги известуваме пациентите дека во Клиничка Болница Битола  се вршат градежни работи на влезот пред ургентна медицина и влезот во болницата, сѐ со цел да се подобри пристапот на санитетските возила кои доаѓаат и заминуваат од болницата.

Ги известуваме пациентите дека во Клиничка Болница Битола  се вршат градежни работи на влезот пред ургентна медицина и влезот во болницата, сѐ со цел да се подобри пристапот на санитетските возила кои доаѓаат и заминуваат од болницата. Затоа ги замолуваме пациентите за внимателност, претпазливост и стрпливост бидејќи самиот пристап ќе биде отежнат одреден период. Овај  градежен зафат моравме  да го отпочниме  сѐ со цел  да се санира просторот за кој санитетските возила се соочуваа долг период со нормален пристап.Се надеваме дека ке има разбирање за потешкиот пристап од страна на нашите пациенти.

Сподели:

Клучни зборови: Известување, Градежни работи, Клиничка болница Битола