Вести

Одбележан денот на срцето  и во ЈЗУ  Клиничка болница Битола

Одбележан денот на срцето  и во ЈЗУ  Клиничка болница Битола.

Сподели:

Клучни зборови: Ден на срцето, Клиничка болница Битола