Вести

На големиот празник Пресвета Богородица - заштитничка на мајките и на леунките, на Одделот за гинекологија и акушерство при Клиничка болница „Д-р Трифун Пановски“ - Битола 18 здрави прекрасни бебиња, во одлична состојба.

На големиот празник Пресвета Богородица - заштитничка на мајките и на леунките, на Одделот за гинекологија и акушерство при Клиничка болница „Д-р Трифун Пановски“ - Битола 18 здрави прекрасни бебиња, во одлична состојба.

Сподели:

Клучни зборови: Пресвета Богородица, 18 здрави бебиња, Клиничка болница - Битола