Вести

Во хотелот Премиер во нашиот град,  Кралскиот институт од Стоколм го презентираше проектот за греење и ладење вреден 5 милиони евра за Клиничката болница Битола.

Во хотелот Премиер во нашиот град,  Кралскиот институт од Стоколм го презентираше проектот за греење и ладење вреден 5 милиони евра за Клиничката болница Битола. Благодарност до сите кои не удостоија со присуството.

Сподели:

Клучни зборови: Кралски институт Стокхолм, Проект за ладење и греење